Eugen Ungureanu

Eugen Ungureanu


Website: http://www.youtube.com/tvbucuresti
Bucharest, Romania
Member since July 11, 2008
2 Splash Points
1 comment
1 follower
Following Followers
Eugen is not following anyone.
Bu-august
  • About
  • >
  • Company profile(s)
Education
1986 High School-electronic University , High School

Full bio
 

Vrei sa stii mai multe despre Eugen Ungureanu ?  

 

         In octombrie 1999, Titus Andrei, realizatorul emisiunii "Slagar Top Rock " semnala aparitia unor melodii sub semnatura compozitorului Eugen Ungureanu care, odata intrate in top, au inceput sa fie solicitate de ascultatorii radioului. Piesa "Regasire" s-a instalat repede direct pe locul 3 si a reprezentat pentru autor indemnul de a realiza  un album care s-a concretizat mai tarziu in cd-ul aparut  la Casa de Productie Electro Star.

          Eugen Ungureanu nu este doar un impatimit al muzicii, pentru ca el se implica foarte mult si in activitatea educational-culturala a copiilor. Majoritatea festivalurilor de profil au avut ca finalitate premierea creatiilor compozitorului, amplificand in acest fel dorinta acestuia de perfectionare(3 trofee nationale !!!).

          Este casatorit(cu D.J. Lili ), iar copiii(3 fete ), au si ele inclinatii artistice.

          Din 1998 renunta la activitatea de la Radio21 si isi orienteaza toata energia fizica si materiala pentru infiintarea Casei de Productie Electro Star, devenita intre timp centru de referinta pentru debutantii din Romania, dar in mod special din zona Moldovei.

          A compus peste 200 de melodii, marea majoritate pentru copii si tineret; este un bun instrumentist(chitara si claviaturi), orchestrator si inginer de sunet.

          Ambitios si perfectionist, Eugen Ungureanu, isi amenajeaza un modern studio audio-video, locul in care apar si melodii cum ar fi: "Nostalgie" sau "Balada Romanului Pierdut".

          Radio Iasi si Radio Romania sunt cele care promoveaza activ creatiile sale, dar pune in practica si propriul proiect Radio Star Musik.

          Cele mai noi albume editate de Casa de Productie Electro Star au fost lansate la Iulius Mall - Iasi, dar in curand aceste actiuni se vor muta in Bucuresti, la Mag.MUZICA.

          Cele mai notabile rezultate sunt:

1.     Promovarea Elenei Ionescu la trupa MANDINGA

2.     Productia unui dublu album cu trupa SAVOY (Marian si Doina Paraschiv Nistor)

3.     Realizarea a peste 150 de editii STAR MUSIK (Prezentata pe OTV), si MAGIC SHOW(prezentata pe DDTV si ONETV)

4.     Deschide oficial postul de radio STAR MUSIK, acesta fiind ascultat in intreaga lume.

5.     Lanseaza site-ul de negative muzicale, apartinand PORTALULUI MUZICOMANIA

6.     Creator si sustinator al Scolii Nationale a Vedetelor - CLUB STAR MUSIK, in colaborare cu Viorel Gavrila, Titus Andrei, Dumitru Lupu si Octavian Ursulescu .

7.     Infiinteaza si coordoneaza FFCTR(Federatia Festivalurilor pentru Copii si Tineret-Romania) tvbucuresti@yahoo.com              http://www.musik.ro/        http://negative.muzicomania.com/