Bmh2019-900
Location: Amsterdam, Nederland, Amsterdam, Netherlands Netherlands
Founded in: 2004
Stage: Napkin (idea)
Number of employees: 50+
Short URL: vator.co/de-laserstraal-van-de-groene-laserpen
Vatorx1

De laserstraal van de groene laserpen

Startup/business
Amsterdam, Netherlands Netherlands
http://www.laserkopen.com/
  • About
Company description

In de meting van de velden, meer en meer mensen zijn begonnen met het gebruik van de groene laser voor het verkrijgen van een hoge nauwkeurigheid en een hoge precisie van de meting in werking. Niet hetzelfde als gebruikte lijn genereren rood, blauw of violet lasers, de groene straal is meer zichtbaar, helder en direct. Door zijn super gevoelig groene kleur van de laser straal uitzenden, kunnen gebruikers gewoon de beste meetresultaat na het aangepast wordt op juiste werking oppervlakken efficiënt.

Vanwege zijn nogal gevoelig green light emitting de ogen van de mens, gebruikers kunnen verkrijgen van het meest zichtbaar, helderste groene laserstraal in werking is. Vergelijken met deze tools, deze groene laserpen heeft geen zorgen maken over het zware licht en het energieverbruik in het productieproces. Wij hebben samengesteld met gedetailleerde instructies over het gebruik van ez snap connectors als u wilt opslaan of afdrukken voor uw toekomstige referentie. De hoogtepunten zijn hieronder te zien.

Met de tijd zich over de balk generatie werken, de groene laserstraal, helderheid zal nooit verminderen, maar houdt altijd zeer stabiel en betrouwbaar straal van generatie op alle targeting velden met succes. Kunt u laserpen kopen nu. Mensen die niet klagen over één van twee dingen: het Branden op het aansluitpunt, of dat de laserpen licht alleen op wanneer de schakelaar is ingedrukt.

Wat doet u? Bent u het maken van een home run rechtstreeks aan de stroombron? Of je het maken van een draai van 90 graden of op zoek te verbinden met de laserpen naar de andere met een lengte van draad tussen? Ongeacht de aard van de arbeidsomstandigheden, deze laserpen kan altijd de meest zichtbare, nauwkeurige en duidelijke lichtbundel positionering op alle targeting velden met succes.

Er zijn een paar dingen die je moet weten voordat je begint. De montagebeugel is altijd speciaal ontworpen met 360 graden een gratis aanpassing. We krijgen ondersteuning van beide soorten gebruikers. Wanneer je het stevig sluiten van de aansluiting, deze vorkjes maak een klein gaatje in de krachtige laser als een extra middel om die verbinding te strak en veilig.

300mW laserpen

Een krachtige 300mW laserpen is relatief goedkoop en kan uiteindelijk worden slechts een klein deel van wat u zal besteden gedurende de levensduur van een laser product. Het product zal aankomen in 2016. Als u wilt om nu te bestellen, uw kaart zal niet worden gefactureerd totdat de laser product is op voorraad. We zijn altijd op zoek naar laser producten die je in de keuzes die je wilt en nodig hebt. De laser-apparaten worden niet negatief beïnvloed door de koude temperaturen.

 


Team